Challenger Premium C 256

De Challenger Premium C 256 is bij uitstek een gezinscamper met veel binnenruimte en comfortabele bedden. Het Alkoof hefbed van 1.60 x 2.10m geeft voldoende ruimte voor 2 personen.

Het stapelbed achterin over de breedte van de camper zou zelfs voor volwassen personen ruim voldoende zijn. Door de dubbele treinzit bent u niet gedwongen om uw zithoek om te bouwen tot slaapgedeelte als u met 5 personen zou reizen.

De keuken is zo gesitueerd dat men geen last heeft als er personen in en/of uit lopen als je daar bezig bent. De douche/toiletruimte is gecombineerd maar beide hebben voldoende ruimte.

Een volume berging is enkel mogelijk als het onderste bed van het stapelbed omhoog geplaatst wordt. Gaat u naar warme gebieden dan is er een (220V) dakairco die voor voldoende koeling in de camper zorgt.

Kortom een goed uitgeruste camper met een fantastische indeling.

Eigenschappen

  • Zeer ruim alkoofbed
  • 7 zitplaatsen met gordel
  • 5 vaste slaapplaatsen
  • Luifel
  • 220V airconditioning

Vrije kilometers

Per dag 150 km, per weekend 600 km, per midweek 750 km en per week kunt 1050 km vrij afleggen. Daarboven rekenen wij een vergoeding van € 0,25 per meer gereden km. Indien u buiten de vrije kilometers om een hoog aantal kilometers af gaat leggen, is er een afkoopregeling mogelijk in overleg met de verhuurder.

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom van € 750,- verschuldigd aan de verhuurder. Deze kan vooruit worden voldaan per bank of contant aan verhuurder bij ingang van de huurperiode.Dit bedrag wordt binnen 14 dagen na het verstrijken van de huurovereenkomst per bank terugbetaald aan huurder onder aftrek van de kosten die huurder eventueel nog verschuldigd is aan verhuurder (zie artikel 9.4 van de verhuurvoorwaarden).

OPMERKING: Huurder dient bij inlevering de binnenzijde van de camper volledig te hebben gereinigd (inleveren zoals mee gekregen).

De reiniging aan de buitenzijde van de camper zal door verhuurder worden uitgevoerd.

Vaste kosten

  • Verplichte eindschoonmaak door verhuurder uit te voeren: €50,- per weekend / midweek
  • Verplichte eindschoonmaak door verhuurder uit te voeren: €75,- per week / langer verhuur
  • Toeslag meereizende huisdieren: €35,- per verhuurperiode

Beschikbaarheidskalender

Bezet