Roller Team Zefiro 285

De Roller Team Zefiro 285 is een veelzijdige camper die zowel voor 2 personen (bv. Echtpaar) een fijne camper is vanwege de lengtebedden, maar ook voor een gezin (max 4 personen) ideaal is omdat
het alkoof-hefbed een zeer ruim 2 persoons bed (1.60 x 2.10m) heeft . Hier hoeft u geen zithoek om te bouwen om 4 volwaardige slaapplaatsen te krijgen.

De zithoek is met zijn 2 draaibare voorstoelen een gezellige ruimte waar je kan eten of s ’avonds een “kaartje” te leggen. De gecombineerde douche/toiletruimte voldoet voor datgene waar het voor bedoeld is.
De garage/bergruimte is ruim bemeten waardoor er vrij makkelijk 2 fietsen in kunnen en er nog genoeg ruimte over blijft voor een tuinset en andere spullen die mee gaan op reis.

Er bevindt zich een trekhaak welke geschikt is om 1650 kg te trekken. Kortom een goed uitgeruste camper met een fantastische indeling

Eigenschappen

  • Zeer ruim alkoofbed
  • 4 zitplaatsen met gordel
  • 4 vaste slaapplaatsen
  • Ruime berging/garage
  • Luifel
  • Trekhaak

Vrije kilometers

Per dag 150 km, per weekend 600 km, per midweek 750 km en per week kunt 1050 km vrij afleggen. Daarboven rekenen wij een vergoeding van € 0,25 per meer gereden km. Indien u buiten de vrije kilometers om een hoog aantal kilometers af gaat leggen, is er een afkoopregeling mogelijk in overleg met de verhuurder.

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom van € 750,- verschuldigd aan de verhuurder. Deze kan vooruit worden voldaan per bank of contant aan verhuurder bij ingang van de huurperiode.Dit bedrag wordt binnen 14 dagen na het verstrijken van de huurovereenkomst per bank terugbetaald aan huurder onder aftrek van de kosten die huurder eventueel nog verschuldigd is aan verhuurder (zie artikel 9.4 van de verhuurvoorwaarden).

OPMERKING: Huurder dient bij inlevering de binnenzijde van de camper volledig te hebben gereinigd (inleveren zoals mee gekregen).
De reiniging aan de buitenzijde van de camper zal door verhuurder worden uitgevoerd.

Vaste kosten

  • Verplichte eindschoonmaak door verhuurder uit te voeren: €50,- per weekend / midweek
  • Verplichte eindschoonmaak door verhuurder uit te voeren: €75,- per week / langer verhuur
  • Toeslag meereizende huisdieren: €35,- per verhuurperiode

Beschikbaarheidskalender

Bezet